SZOLGÁLTATÁSAINK

CAD tervezés
Öntött termékek 3D és 2D dokumentációjának készítése. Szerszámtervezés hagyományos formázási technológiákhoz; öntőminták, mintalapok, magszekrények, magszerszámok kis és nagy szériához, gravitációs kokillák, nyomásos öntő és kivágószerszámok. Öntödei szerszámok standardizálása. Reverse enigneering.
Öntészeti szimuláció
Termék design optimalizálás. Technologizálás - beömlő- és táplálórendszer tervezés és szimuláció. Folyamatoptimalizálás - futó termékek esetén selejt- és költségcsökkentés. Gravitációs homok és kokilla, továbbá alacsony nyomású- és nyomásos öntészeti technológiákhoz elérhető az öntészeti szimuláció.
Prototípus gyártás
Kisszériás prototípus öntények gyártása hagyományos, gravitációs öntési technológiával és formázóeszközökkel rövid határidővel. Prototípus szerszámok készítése. Fejlesztési folyamat koordinálása a terméktervezéstől a késztermékig. Néhány darabos megrendelés esetén, rövid határidővel, formázószerszámok nélkül is vállaljuk a termékek gyártását.
Mérnöki irodai szolgálatatások öntödei területre
Szakmai támogatás CAD és FEA területeken. Termékbevezetés, projectkoordináció, folyamatoptimalizáció, selejt és költségcsökkenté. Resident engineering.

GALÉRIA

Bemutatkozás

Cégünk 2011-ben öntvény- és szerszámtervezéssel kezdte meg tevékenységét. Egyedülálló módon ma is kizárólag az öntészet területén nyújtunk mérnöki szolgáltatást. Folyamatos növekedésünk során Procast öntészeti szimulációval bővítettük szolgáltatásaink körét, így még magasabb technológiai és minőségi színvonalon fejlesztjük partnereink termékeit és szerszámait. Rövidebbé vált a termék bevezetéshez szükséges idő, csökkent a szerszámmódosítások és kísérletek száma és javult a selejtmutatók és kihozatal értéke. A folyamatos innovációnak és sikeres partneri kapcsolatainknak köszönhetően több nagyvállalat fejlesztési partnerévé váltunk. A legmordernebb technológiának és tapasztalatunknak köszönhetően filozófiánk egyúttal realitás is: „Elsőre tökéleteset nyújtani partnereink részére.” Tevekénységeink további bővítését tervezzük a jövőben: Az öntvények gyors prototípusgyártása hagyományos öntészeti eljárással már a küszöbön áll, de a kisszériás gravitációs kokilla öntés is terveink között szerepel.
Hernek Krisztián
Okleveles kohómérnök (öntészmérnök)
ügyvezető igazgató

AKTUÁLIS

Terveink szerint idén szeptembertől egy GOM-os optikai mérőrendszerrel egészítjük ki a szolgáltatásinkat, mellyel partereink részére tudunk öntény és szerszámbemérést biztosítani. Olyan további új szolgálatásokkal is tudjuk bővíteni a tevékenységeink körét a fejlesztésnek köszönhetően, mint az alkatrészek digitalizálása és visszamodellezés (reverse engineering).

PARTNEREINK

KAPCSOLAT

CASTING DESIGN KFT.

Számlázási és szállítási cím:
2824 Várgesztes, Petőfi Sándor utca 2.

E-mail: info@castingdesign.hu
Tel.: +36 20/325 04 56
 
© 2018 - Minden jog fentartva. Casting Design Kft.